Bekalan Sepanjang Ramadhan

3 Sep

   Alhamdulillah..hari ini genaplah 3 hari kita berpeluang untuk beribadah di bulan Ramadhan yang mulia ini.Bagaimana amal kita?Mudah-mudahan bertambahlah dan lebih baik daripada bulan-bulan yang lepas.InsyaAllah disini ada bahan yang ingin saya kongsi kan,baru diterima daripada salah seorang sahabat saya.Moga dia juga mendapat tempias daripada kebaikan yang kita peroleh daripada risalah ini dan mendapat ganjaran amal soleh daripada Allah.Ameen.InsyaAllah.

Sudah terbit!Dapatkan segera!

Sudah terbit!Dapatkan segera!

      Memandangkan saya tidak mampu untuk membuat link download,(kena belajar ni) sesiapa yang berminat  bolehlah meninggalkan email saudara/saudari dibahagian komen.Maaf diatas segala kesulitan.Dapatlah kiranya saudara/saudari memperkenalkan diri jika tidak keberatan.Moga ukhwwah yang berputik dapat disalurkan untuk kemaslahatan ummat juga.InsyaAllah.
Antara bahan yang dimuatkan 1
Antara bahan yang dimuatkan 1

  

Antara bahan yang dimuatkan 2

Antara bahan yang dimuatkan 2

3 Responses to “Bekalan Sepanjang Ramadhan”

  1. irhafiz September 4, 2008 at 8:07 am #

    Yang sebenarnya saya tak faham apa sebenarnya ni?
    Kurang faham…

  2. mukminahmujahidah September 4, 2008 at 8:36 am #

    Erm..ni merupakan risalah sempena ramadhan..tak mampu nak letakkan link download..oleh itu sesiapa yang berminat nak dapatkannya boleh bg email disini dan InsyaAllah saya akan attachkan sesegera mungkin..free of charge..u don’t have to pay..

  3. kahfi8 September 15, 2008 at 6:44 pm #

    assalaamu’alaikum..

    file nye format ape??

    cuba upload kat http://www.mediafire.com ke..

    takpelah emelkan file boleh jugak.. syukraan..

Ingin berkongsi? Luahkan.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: